Anna

Vilppumedian tarina alkoi vuonna 2015 ensimmäisestä Lastenvaatekarnevaalista. Järjestin kotimaisten pienmerkkien päiviä yhteensä 11, sillä tapahtumat – ja erityisesti niiden markkinointi – tarjosivat mahdollisuuden kertoa yrittäjien tarinoita yleisölle.

Vilppumedia on yhtä kuin minä eli Anna Vikström: viestijä ja projektiammattilainen. Olen myös kotitaloustieteilijä (KM).

Ennen vuotta 2015 koodasin ensimmäiset nettisivuni millenniumin alkuhämärissä, rullasin läpi foorumit, vieraskirjat ja blogien synnyn ja toimitin opiskelijalehteä. Rakensin ja lanseerasin festariportaalia, tuotin kahvibrändin yhteisömediaa, pidin suosittua ruokablogia, koordinoin työkseni järjestöprojekteja ja notkuin totta kai somessa.

Uusien aiheiden nälkä ei lopu. Soppaan olen voinut sittemmin lisätä elintarvikehygieniaa, kokoustilapalveluita, ompelufestivaaleja sekä kyberturvallisuutta. Tällä hetkellä kirjoitan freelancerina sisältöjä B2B-yrityksille. Tutuiksi tulleita aiheita ovat muun muassa myynti, markkinointi, digitaalinen teknologia sekä työnantajamielikuvan kehittäminen.

Jos listaan minua kiinnostavia aiheita, vain taivas on rajana. Tietyt asiat kuitenkin kulkevat aina mukana:

  • verkkoviestintä,
  • kirjoittaminen sekä
  • koordinointi ja uuden ideointi.

Ota yhteyttä:

LinkedIn //  anna@vilppumedia.fi, 040 416 2516.