Anna

Vilkasta, valpasta ja iloista: sellaista on hyvä markkinointiviestintä.

Vilppumedia syntyi halusta palvella yrityksiä, joilla on kestäviä ideoita ja kertomisen arvoisia tarinoita. Lähellä tehtyjen tuotteiden Lastenvaatekarnevaali on yksi tapa välittää viesti yleisölle. Juuri ensimmäisestä Lastenvaatekarnevaalista alkoi Vilppumedian tarina syksyllä 2015.

Vilppumedia on yhtä kuin Anna Vikström: tapahtumajärjestäjä, viestijä ja projektiammattilainen. Anna on myös kotitaloustieteilijä (KM).

Anna on koodannut ensimmäiset nettisivunsa vuonna 2003, nähnyt foorumit, Freebok-vieraskirjat ja blogien synnyn, ollut osakuntalainen opiskelija-aktiivi, ollut mukana rakentamassa ja lanseeraamassa tunnettua suomalaista festariportaalia ja muita verkkosivuja, tuottanut elintarvikebrändin yhteisömediaa, pitänyt suosittua ruokablogia, notkunut ihan liian paljon somessa, rakentanut verkoston pienyrittäjille, viestinyt partiosta ja koordinoinut vapaaehtoistyötä sekä järjestänyt joukon pieniä ja suurempia tapahtumia.

Olen tehnyt monenlaista, mutta huomaan, että palaan aina tiettyjen juttujen pariin. Sellaisia asioita ovat verkkoviestintä, sosiaalinen media, järjestöt, kirjoittaminen, ideointi, Excel-taulukot ja eettisen kuluttamisen kysymykset.

Ota yhteyttä: anna@vilppumedia.fi, 040 416 2516.
Twitter: @annavikst